Kasslergryta med curry och mango

Originalreceptet till den här rätten kommer från instagramkontot ”mat med Sofie”, jag har bara ändrat det minimalt utifrån hur jag lagade rätten!

Ingredienser till sex portioner:

2 dl okokt ris

500 gram kassler

1/2 purjolök

1 röd paprika

1-2 msk curry

1 klyfta vitlök

1 tsk sambal oelek

4 msk tomatpuré

1 dl vatten

2,5 dl grädde

200 g philadelphia

100g mango (frusen eller färsk, funkar bra oavsett)

Gör så här:

Koka riset

Tärna kasslern, hacka purjo och paprika i mindre bitar. Stek lök, vitlök och purjo, tillsätt curry, tomatpuré, vatten, sambal, grädde och philadelphia. Koka upp och tillsätt sedan kasslern. Låt koka ca fem minuter och tillsätt sedan riset och mangon. Klart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *